0

Blog BoardStar.cz


  • TŘI KOUSKY POD STROMEČEK, KTERÉ ZARUČENĚ POTĚŠÍ

    22.12.2021 587

    Pokud ještě nemáte všechny dárky, tak při osobním převzetí to s Boardstarem ještě stihnete. Vánocím se člověk zkrátka nevyhne. I zarytým cynikům srdíčko poskočí při vůni cukroví. Anebo, když v krbu zapraská oheň a reproduktory produkují proflákle, mnohdy sentimentální, vánoční písně a pak přijde ježíšek. Pojďme si říct, co by v jeho ruksaku rozhodně nemělo chybět. 

    Celý článek
  • PĚT PRKEN NA TUHLE SNOWBOARDOVOU SEZÓNU

    14.12.2021 1137

    Zima se již vkrádá do ulic a situace bez svařeného vína z oblíbeného vánočního trhu je bezmála tragická. Co však dělat s nově nabytým volným časem, který bychom jinak strávili u punče? Vezměte život do svých rukou a dejte šanci snowboardingu, neboť se jedna lyže ovládá lépe než dvě. Abychom vám ulehčili od trpkého rozhodovacího procesu, připravili jsme pro vás seznam pěti výborných univerzálních prken na letošní sezónu.

    Celý článek
  • BLACK FRIDAY NA BOARDSTAR.CZ

    21.11.2021 1029

    Právě nastal ten čas v roce, kdy si při nákupu produktů, tvých oblíbených značek, nemusíš sahat hluboko do kapsy. Udělej radost sobě nebo blízkým a nakup u nás na Boardstaru dárky na Vánoce. Levnější už to nebude!

     

    Celý článek
  • PLAN B SKATEBOARDS: ZPÁTKY DO HISTORIE

    26.10.2021 753

    Plan B Skateboards je kalifornská společnost, sídlící v San Diegu, zaměřující se na prvotřídní skateboardové zboží a oblečení. Povědomí ve světě si však získali především díky zastupování známých skaterských jedniček - Rodney Mullen, Steve Rocco, Mike Carroll - již od počátku devadesátých let. 

    Celý článek
  • PATTI MCGEE: PRVNÍ ŽENA NA PRKNĚ

    13.10.2021 831

    Patti McGee (76) je první ženou v historii, která se stala profesionální skateboardistkou. Překonávala rychlostní rekordy, vyhrávala soutěže a především vyjezdila cestu ženám ve světě skateboardingu.

    Celý článek
  • CO MÁ VANS SPOLEČENÉHO SE SPONGEBOBEM?

    04.10.2021 772

    O kalifornské značce Vans i animované postavičce houby jménem SpongeBob SquarePants z amerického televizního seriálu už jste zajisté v minulosti někdy slyšeli, ovšem až do nedávna ne v jednom kontextu. To se teď změní, protože Vans a Spongebob SquarePants právě vydali společnou limitovanou edici oblečení a bot!

    Celý článek
  • CARHARTT: HISTORIE ZNAČKY

    26.09.2021 3651

    Carhartt je americká oděvní společnost založená Hamiltonem Carharttem roku 1889 v  Michiganu. Na počátku byla proslavená především svými pracovními oděvy pro dělníky, jako jsou bundy, kabáty, kombinézy, vesty košile, džíny, montérky, ale třeba také ohnivzdorné a lovecké oděvy. Nyní i po tolika letech firmu vlastní stále potomci Hamiltona Carhartta, co se však změnilo je to, že svůj sortiment rozšířili i o streetwear kousky, které má spoustu z vás již dnes doma v šatníku.

    Celý článek
  • BOARDSTAR OBLEČENÍ - BIO, EKO, DOSTUPNÉ

    21.09.2021 661

    Chtěli bychom vám představit naši vlastní řadu oblečení. Boardstar hvězda má jedinečný příběh!

     

    Celý článek
  • SKATERS NA CHMELU

    13.09.2021 771

    Unikátní pivo, skvělé jídlo a mezinárodní rideři, tak by se dal popsat již druhý úspěšný ročník skateboardingového závodu Skaters na Chmelu pod taktovkou Maxe Habance a Daniela Rahmana. Čím kluci letošní ročník vyšperkovali a překonal někdo „skok daleký“ z minulého ročníku? Pokračujte ve čtení!

    Celý článek
  • MYSTIC SK8 CUP 2021: JAK TO LETOS DOPADLO?

    08.09.2021 748

    Dvacátý šestý ročník Mystic Sk8 Cupu máme za sebou. Pojďte se s námi podívat, jak si špičkoví závodníci z celého světa vedli a jestli se i Čechům podařilo umístit na vrchních příčkách. 

    Celý článek